torsdag 28 december 2023

Boksläpp JANUARI 2024- Romans

 

Vad skulle Marie Curie göra? Bee Königswasser lever sitt liv efter den frågan. Och om NASA erbjöd Marie att leda ett neurovetenskapligt projekt tänker Bee att hon skulle ha tackat ja utan minsta tvekan. Den moderna fysikens moder behövde å andra sidan aldrig samarbeta med Levi Ward...

Visst, Levi är attraktiv - lång, mörk och stilig - men hans känslor för Bee har varit tydliga ända sedan de pluggade tillsammans på universitetet: de är ärkefiender. Men när Bees utrustning börjar försvinna och personalen ignorerar henne börjar Levi mjukna. Han stödjer hennes beslut och nappar på hennes idéer. Dessutom slukar han henne med ögonen.
Bees nervändar håller på att explodera, och hon inser att när det handlar om hjärtat finns det bara en fråga som betyder något: Vad ska Bee Königswasser göra?

Boksläpp: 18 Januari 2024. (Del 2)



Skulle du hellre få reda på sanningen även om den får dig att känna dig hopplös - eller fortsätta tro på lögnerna?
Sky Davis går sista året på high school när hon träffar Dean Holder. Redan från deras första mötet både skrämmer och fängslar han henne. Det är något med Dean som lockar fram minnen från hennes smärtsamma förflutna.
Sky är fast besluten att hålla sig undan, men Deans envishet och gåtfulla leende bryter ner hennes försvar och bandet mellan dem stärks. Men det visar sig snart att den mystiske Holder bär på egna hemligheter, och när dessa avslöjas ska de att förändra Sky för all framtid.
Bara genom att konfrontera sina känslomässiga sår kan Sky och Dean hoppas läka dem, och till sist hitta ett sätt att leva och älska.

Boksläpp: 19 Januari 2024




Nu är det två år sen Luc O'Donnell och Oliver Blackwood möttes. Två år sen de låtsades vara ett par, råkade bli kära på riktigt, behövde hantera sig själva och sina familjer, sårade varandra och tillslut hittade ett sätt att få det att fungera - tillsammans. Helt plötsligt är de ett stabilt par och när alla runt omkring dem verkar gifta sig känner Luc en stor press att haka på trenden och fria till Oliver. För visst är det så man gör när man är kär? Men det krävs visst fyra bröllop, en begravning och en, inte helt uppskattad, regnbågsfärgad ballongbåge för att få den skandaomsusade rockstjärnesonen och hans tillknäppta, korrekta pojkvän att säga "ja". Tur då att Oliver verkligen kommer bli den perfekta maken.


Boksläpp: 23 Januari 2024 (del 2)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar