söndag 26 maj 2013

Stad av skuggor av Cassandra Clares

Stad av skuggor eller The Mortal Instruments som orginaltiteln heter kommer att släppas i Sverige!
Den kommer att släppas väldigt snart (om någon vecka) 5/6 2013 alltså väldigt snart vilket är superkul och andra delen kommer därefter att släppas på hösten. Sista boken kommer ut våren 2014.
Stad av skuggor kommer även att släppas som film  detta året 23 Augusti.

Jag själv ser framemot att läsa den här boken, den verkar vara en bok som jag troligen kommer fastna i, det ska bli riktigt spännande!
Boken har även hyllats av många människor vuxna som barn och många författare har också älskat sättet Cassandra Clares har skapat sin värld
. Bland annt har Stephanie Meyer sagt "A Story World I Love"

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Här finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, älvor, skönhet, skräck och passion.
The Mortal Instruments är den mest framgångsrika internationella urban fantasy-serien vid sidan av Twilight de senaste åren.
Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv.
Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en "kille". Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna.
Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst ... 



1 kommentar:

  1. Hej! Vill ni läsa om nyheter gällande Cassandra Clares böcker, The Mortal Instruments serien, The Infernal Devices serien och The Bane Chronicles samt den kommande storfilmen baserad på Stad av Skuggor som har premiär den 23:e augusti med Lily Collins & Jamie Campbell Bowers i huvudrollerna?

    Jag har en blogg: www.tmitidsweden.wordpress.com
    Skriver alla inlägg på både svenska och engelska

    Finns även på Twitter (Cassandra Clares fans favorit tillhåll)
    @TMI_Sweden

    SvaraRadera